https://plus.google.com/u/1/113941682045109938185

Principalul obiectiv al acestui articol este de a va prezenta topul celor mai bune plugin-uri pentru chat care pot fi integrate pe un site WordPress, fără prea mult efort.
Odata cu integrarea acestui tip de plugin, comunicarea cu clientii tai va fi mai usor de realizat datorita posibilitatii de a trimite feedback atat online cat si offline.

Facand click pe opțiunea de chat ,care este de obicei in partea din dreapta jos a site-ului,puteti începe conversatia cu webmasteri de rang superior sau tehnicieni care va pot oferi suport. Astfel,totul devine mai simplu atat pentru detinatorul site-ului, cat si pentru clientii acestuia.

Aici puteti gasi cele mai bune plugin-uri de chat gratuit pentru WordPress.
1. Formilla Live Chat
Instalați Formilla Live Chat pe site-ul dvs. WordPress si puteti incepe convorbirea cu vizitatorii  printr-o  interfață atragatoare și ușor de utilizat . Fără alte obligaţii!

http://wordpress.org/plugins/formilla-live-chat/

Formilla Live Chat

2. WordPress Live Chat de OggFlow
Live Chat de OggFlow este o aplicatie software conceputa special pentru a oferi suport clientilor.In plus aveti la dispozitie si alte optiuni (Live Chat, Social Media, Ticketing).

http://wordpress.org/plugins/live-chat-by-oggflow/

Live Chat de OggFlow

3. Free Live Chat Software de HelpOnClick

Acest plugin va permite sa incepeti convorbirea cu vizitatorii site-ului dvs. în timp real, in orice moment

http://wordpress.org/plugins/live-chat-software-for-wordpress/

Free Live Chat Software by HelpOnClick

 

4. Wpmudev – WordPress Live Chat Plugin

Acest plugin va ofera posibilitatea de a comunica cu clientii dvs. rapid si simplu.Veti detine propriile sesiuni de chat live pentru  a interacționa cu vizitatorii dvs. și de a spori vânzările fără a fi nevoie introducerea unui cod JavaScript sau alt tip de cod. Fuctioneaza foarte bine si cu platformele BuddyPress și Multisite .

http://wordpress.org/plugins/live-chat-software-for-wordpress/

chat4

5. Quick Chat

Quick chat va pune la dispozitie găzduire proprie WordPress, plugin de chat pentru a oferi suport clientilor, avatare , lista de utilizatori , filtre de cuvinte , icon-uri , plugin-uri cache și multe altele.

http://wordpress.org/plugins/chat/

chat5

Adauga chat site-ului tau si incepeți comunicarea acum!

Pentru orice problema legata de  instalarea si configurarea plugin-ului sau pentru orice alta problema legata de wordpress ne puteti contacta la numarul de telefon 0726789073.