https://plus.google.com/u/1/113941682045109938185

De ce sa alegi Business Performance?

A Digital Agency

Spatiul digital este deschis oricui, de aceea noi ne implicam in fiecare proiect prin munca si pasiune sa aducem intotdeauna un plus de performanta.

Forward Thinking

Ne facem cunoscuta prezenta in mediul online, intr-un mod cat mai eficient si axat pe rezultate utilizand cele mai noi metode si tehnologii de dezvoltare web.

Customer Support

Va suntem alaturi oricand prin servicii de consultanta si suport tehnic pentru orice aspect legat de design, functionalitate, plati online si multe altele.

De ce sa ne alegi?

 

l

Te-ai saturat ca agentia ta de design sa iti ceara bani la fiecare modificare?

Platesti lunar dezvoltatorului tau o suma care ar putea acoperi costul a 3 site-uri?

Vrei pretul corect la cele mai inalte standarde?

Daca raspunsul tau este da,atunci Business-Performance este solutia.

Intotdeauna ne alegem cu grija clientii si suntem alaturi de ei de la inceput pana la finalul oricarui proiect. Noi iti putem lansa afacerea online sau ti-o putem dezvolta intr-un mod cat mai dinamic, totul cu costuri scazute!

Beneficiaza acum de gazduire gratuita timp de 6 luni.

Va oferim 3 ore de mentenanta si 5 ore de dezvoltare pe luna fara niciun cost.

Vei sti de la inceput care este pretul corect pentru urmatorii 2 ani.


Cum lucram?

Propuneri

Mai intai ne cunoastem si descoperim care sunt nevoile dumneavoastra, pe baza carora veti primi cele mai potrivite propuneri.

Storytelling

Cream povestea din spatele produselor si serviciilor într-un mod in care sa se aliniaze cu nevoile si prioritatile de perspectiva ale dumneavoastra.

Implementare

Punem in practica orice plan pentru a crea spatiul virtual pe masura afacerii tale si pentru a va indeplini orice dorinta.

Optimizare

Ne asiguram ca depasim orice asteptare si ca vom livra cele mai bune solutii din spatiul online.

Povestea noastra

Infiintata in 2008, societatea noastra realizeaza solutii personalizate de web design, web development, precum si aplicatii dedicate.

Originalitatea, creativitatea, pasiunea pe care le utilizam in fiecare proiect ne ajuta sa obtinem constant cele mai bune rezultate pentru clientii nostri.

Suntem alaturi de clientii nostri prin servicii de consultanta si suport tehnic, astfel ca in acest moment avem o medie de 3 proiecte realizate pentru acelasi client.

Alegeti realizarea unui site de catre societatea noastra si beneficiati de un design unic, viteza de incarcare, design responsive, alaturi de cele mai noi tehnologii

Ne pricepem la

  • SEO 97%
  • Web design 90%
  • App Development 95%
  • Customer Happiness 100%

Tehnologii utilizate